Bio
Δυνατό μαύρο τσάι βιολογικής καλλιέργειας από τον κήπο Jalinga στη Δυτική Βεγγάλη στην Ινδία. Το φύλλο έχει υποστεί την επεξεργασία CTC (Cut Tear Curl) και είναι κυλινδρισμένο σε κόκκους. Με αυτή τη μέθοδο κρατάει την έντονη γεύση και το σώμα του φύλλου, που "ξυπνά" όταν το φύλλο βυθιστεί στο ζεστό ..
Το Daejak BIO είναι ένα εκλεκτό κορεάτικο πράσινο τσάι που προέρχεται από πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες στη Νότια Κορέα. Το “Daejak” συγκαταλέγεται στα ποιοτικά πράσινα τσάγια που συλλέγονται το καλοκαίρι μέχρι και νωρίς το φθινόπωρο, προσφέροντας πιο πλούσια, γήινη γεύση και απαλ..
Το Genmaicha είναι το παραδοσιακό ιαπωνικό πράσινο τσάι που συνδυάζει εκλεκτά φύλλα συνήθως bancha με φρυγανισμένο καστανό ρύζι. Αυτό το Genmaicha όμως είναι ανώτερης ποιότητας καθώς είναι βιολογικής παραγωγής και συνδυάζει φύλλα sencha με premium genmai (καστανό ρύζι). Η ιδια..
Το Kukicha Bio είναι ένα εκλεκτό ιαπωνικό πράσινο τσάι που παρασκευάζεται από κλαδάκια, μίσχους και φύλλα του φυτού Camellia Sinensis. Aπό πιστοποιημένες βιολογικές καλλιέργειες από το νομό Kagoshima στο νησί Kyushu, αυτό το Kukicha ξεχωρίζει γιατί οι μίσχοι του προέρχονται από τις ποικιλίες Sencha..
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)